Gemiva-SVG Groep


Flink uitgepakt tijdens zomerfeest De Walnoot

Het kon niet op afgelopen woensdag 25 augustus voor de kinderen en hun ouders van kinderdagcentrum De Walnoot van de Gemiva-SVG Groep. Tijdens deze zowaar zonnige dag stond het kinderdagcentrum voor verstandelijk of meervoudig gehandicapte kinderen in het teken van het zomerfeest. Na een overheerlijke pannenkoekenlunch op de groep ging het feest verder op het buitenspeelplein. Straattheater van Jonas en Friends, gezellige muziek, een ijskar, hotdogkraam van Hans Worst, springkussen en ballonnenclown maakten van de dag een onvergetelijk feest.

De Walnoot
De Walnoot is een dagcentrum voor kinderen van 0 tot 18 jaar. De kinderen die De Walnoot bezoeken, hebben een verstandelijke of meervoudige beperking. Het kinderdagcentrum stimuleert alle aspecten van de ontwikkeling, zodat het kind zich optimaal kan ontplooien. De meeste kinderen komen vijf dagen per week, een aantal kinderen komt in deeltijd.
De Walnoot biedt ook naschoolse opvang, vakantieopvang en zaterdagopvang. In het gebouw aan de Brahmslaan huizen ook drie klassen van de mytylschool de Thermiek.