Nieuwe online receptenmarktplaats biedt kookboeken op maat naar smaak

30/08/2010 13:15

Cook your book

Twee jonge Nederlandse ondernemers (28 en 29jr) bedenken en ontwikkelen WWW.COOKYOURBOOK.NL.

Cook Your Book biedt voor zowel kookboeken afnemers als recepten aanbieders een open en flexibel platform om, zowel je eigen kookboek (naar eigen smaak) samen te stellen en te bestellen, alsmede zelf recepten uit te geven en geld te verdienen.

Bezoekers van de website (http://www.cookyourbook.nl) doen dit door zelf de gewenste recepten (voor in hun kookboek) uit de Cook Your Book receptenverzameling te selecteren. Het zoeken naar recepten doet de bezoeker via een zoekmachine op de website. Zodra het gewenste aantal recepten bij elkaar is gezocht drukt Cook Your Book de selectie tegen betaling in een fysiek kookboek, welke enkele dagen later thuis bij de klant wordt afgeleverd.

De recepten waaruit gekozen kan worden zijn hierbij beschikbaar gesteld door de community achter Cook Your Book. Daarbij is het zo dat elke keer dat een recept in een kookboek wordt gebruikt, de recepteigenaar hier een financiële vergoeding voor ontvangt van Cook Your Book. Deelname aan de community achter Cook Your Book en het uploaden van nieuwe recepten is gratis en vrij te doen voor iedereen.





http://www.cookyourbook.nl/