Ingezonden persbericht


Ziggo opent tweede Ziggo Studio

Utrecht, 26 augustus 2010

Ziggo opent in Utrecht zijn tweede Ziggo Studio op een A-locatie in de binnenstad. Ter gelegenheid van de opening is op donderdag 2 september vanaf 16.00 uur tot 22.00 uur een groots openingsfeest op het Vredenburg.

De nieuwe Ziggo Studio aan de Lange Viestraat 2a heeft een winkeloppervlak van 400 m2 en er zijn negen medewerkers. Het is daarmee flink groter dan de eerste winkel, die in maart 2010 in Zwolle is geopend. Deze inmiddels drukbezochte Ziggo Studio heeft een oppervlakte van 125 m2 en er zijn zes medewerkers in dienst.

Het nieuwe winkelconcept is gericht op service, verkoop én beleving. Ziggo wil met dit initiatief de toegankelijkheid verder vergroten en dichter bij de klant staan. Uiteraard kunnen klanten van de Ziggo Studio producten en diensten van Ziggo en partners in de winkel aanschaffen. Tevens geeft Ziggo de ruimte om producten en diensten optimaal te gebruiken en de beleving te ervaren. Ook kunnen klanten persoonlijk met hun vragen en problemen bij de medewerkers terecht.

Het programma van het openingsfeest van Ziggo met zijn partners voorziet in van alles voor iedereen: Een voetbalparcours met trainer en voetballers van FC Utrecht; Kidsplein met Nick Jr.; Bungeejumpen met Discovery; Sex and the City fotoshoot; Speel mee in een film; Neem een videoclip op en True Blood Vampire Show.

Over Ziggo
Ziggo is een landelijke aanbieder van media- en communicatiediensten. Ziggo bedient circa 3,1 miljoen huishoudens, 1,5 miljoen breedband internetklanten, 1,7 miljoen afnemers van digitale televisie en 1 miljoen telefoonabonnees. Producten en diensten voor de klein- en grootzakelijke markt betreffen zaken als telefonie, datacommunicatie en elektronische betalingsmogelijkheden. Het verzorgingsgebied - met sterke regionale bases - strekt zich uit over heel Nederland. Meer informatie over Ziggo: www.ziggo.com

Noot voor de redactie/

Ingezonden persbericht