Ingezonden persbericht

Droomnacht in het aquarium voor duikinstructeur

Sylvia en Hans sliepen de laatste ZOOmeravond in Artis tussen de vissen

Amsterdam, 30 augustus 2010 - Sylvia (50) en Hans (49) Hoogduin uit Voorhout voelden zich afgelopen zaterdag als vissen in het water. Samen mochten ze een nachtje slapen bij het aquarium van Artis op de laatste ZOOmeravond van het dierenpark. Voor het slapen gaan genoot het echtpaar van de vissen en de gecreëerde waterwereld. Sylvia en Hans wonnen de overnachting in het kader van de ZOOmeravonden van de Amsterdamse dierentuin.

Duikinstructeur
Het slapen bij het aquarium zorgde voor een onvergetelijke nacht voor de Voorhoutenaren. "Het was een geweldige ervaring om 's nachts de vissen te zien rondzwemmen en het hele aquarium voor onszelf te hebben," aldus een enthousiaste Sylvia. "Mijn man en ik reizen graag naar verre landen om te duiken. Hans is duikinstructeur en hij wordt in december vijftig. Als verrassing heb ik ons opgegeven voor de ZOOmeravonden."

Het aquarium bleek de ideale locatie voor het echtpaar. "We zien graag de onderwaterwereld en deze locatie paste daar helemaal bij," aldus Sylvia. Ook Hans heeft volop genoten van de nacht: "Het slapen tussen de vissen was een fantastische verrassing. Als visliefhebbers konden we uren alle soorten op ons gemak bekijken. Ook de ruimte waarin we sliepen was prachtig, compleet met Auping bed. Al met al was het een nacht om niet te vergeten."

Over Auping
Koninklijke Auping bv is het grootste zelfstandige Nederlands beddenbedrijf. Er zijn vestigingen in diverse Europese landen. Auping begon 120 jaar geleden als smederij in Deventer. Het bedrijf specialiseerde zich al snel in spiraalbedden. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde Auping zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland. Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers aan bedden met uitstekende ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. Kennis van het slaapproces en van innovatieve materialen en technieken vormen de basis van het unieke Auping comfort. Het vakmanschap, de toewijding en ervaring van de medewerkers staan borg voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad. Meer informatie staat op www.auping.nl. Auping en Artis: Auping adopteert luiaards
In het kader van MVO levert Auping een bijdrage aan de activiteiten van het Amsterdamse dierenpark Artis. Gedurende een jaar adopteert de Nederlandse beddenfabrikant de luiaards van het dierenpark. Met de adoptie van de luiaards ondersteunt Auping de natuur- en milieueducatie, internationale fok- en herintroductieprogramma's en het natuurbehoud waar Artis zich voor inzet. Daarnaast bestaat Artis net als Auping al meer dan 120 jaar, en als Nederlands bedrijf voelt Auping zich betrokken bij Neerlands oudste dierenpark.

Over de ZOOmernachten in Artis
In de maanden juni, juli en augustus organiseert Artis de ZOOmeravonden. De Amsterdamse dierentuin is dan elke zaterdagavond geopend tot zonsondergang. Wie zich aanmeldt op de website van Artis tijdens de ZOOmeravonden, maakt kans op een overnachting in een Auping bed op een locatie in de dierentuin naar keuze. Voorafgaand aan de overnachting geven de verzorgers van Artis uitleg over de slaapgewoonten van de dieren. Mocht je de overnachting niet gewonnen hebben dan biedt Auping gratis bedtextiel aan bij aankoop van een nieuw bed. Deze actie is in samenwerking met Artis en Auping Plaza Amsterdam Buitenveldert en Rozengracht.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht