Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

()

Reis af naar Culinair Oregon

Culinaire herfstacties en festivals in het noordwesten van Amerika: Oregon Bounty

Reeuwijk, 30 augustus 2010 - Vorige week was de kick-off van de jaarlijkse Oregon Bounty campagne, dit jaar met thema Wanderfeast. Tien weken lang creëren tien chef koks tien verschillende gerechten waar ze gek van zijn. In de hele staat openen bierbrouwerijen, wijnhuizen, restaurants en hotels hun deuren om bezoekers tijdens de herfst in Oregon te laten genieten van de ambachtelijke lekkernijen. Travel Oregon zet deze succesvolle campagne nu voor het zevende jaar in.

In alle zeven regio's van de staat Oregon worden tijdens Oregon Bounty allerlei oogstfeesten georganiseerd met diverse kookcursussen tot chef-kokdemonstraties. Culinaire fijnproevers kunnen hier kennis maken met de lokale specialiteiten van Oregon.

Bovendien geven diverse brouwerijen en distilleerderijen bezoekers de unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen. Hierbij kan men kennismaken met Portland, de 'Brewery Capital' (brouwerij hoofdstad) van Amerika. Hier worden de beste bieren van Amerika gebrouwen, te weten: Widmer Hefeweizen, Full Sail Session Lager, Deschutes Green Lake Ale, Bridge IPA en Rogue Dead Guy Ale. In enkele wijnhuizen wordt dit festival zelfs aangegrepen als moment om nieuwe wijnen te presenteren. Culinaire reizigers kunnen op deze manier in Oregon terecht voor een unieke reiservaring.

Om Wanderfeast volledig te beleven kan men kijken op www.TravelOregon.com/Bounty. Hier is alle informatie te vinden over de chefs, de eetfestijnen en evenementen, de reispakketten en handige reistips voor het culinaire hoogtepunt.

Voor meer informatie over Oregon in het algemeen, filmpjes en foto's kijk op www.traveloregon.com, en/of op www.youtube.com/traveloregon

()

Over Oregon

Oregon blijft bezoekers verbazen met haar ongerepte Pacific kustlijn, dynamische stadscentra, toegankelijke natuur, outdoor-activiteiten en Wild West avonturen. De directe vlucht vanaf Amsterdam (Delta/KLM) naar Portland maakt Oregon goed toegankelijk voor de Europese reiziger. Voor meer informatie over Oregon, bezoek www.TravelOregon.com of www.OregonUncovered.com. Volg Oregon op Twitter via @traveloregon en bekijk de televisieserie 'Oregon Uncovered' via iTunes.

###

Noot voor de redactie (