Ingezonden persbericht


Persbericht - 30 augustus 2010

Wilfried de Jong elke dinsdagavond op Radio 6
Laatste presentator Radio 6 Presents bekend

Vandaag werd bekend dat Wilfried de Jong op dinsdag het soul- en jazzprogramma Radio 6 presents op de publieke zender gaat presenteren. Muziekliefhebber De Jong draait vanaf september twee uur lang de beste soul- en jazzplaten. Wekelijks kruipt hij achter de microfoon om een attractief programma te maken voor de luisteraars van Radio 6.

Wilfried de Jong heeft een passie voor muziek en kijkt uit naar het presenteren op Radio 6: 'Ik ga een greep uit mijn collectie doen, van oude meuk op vinyl uit de jaren '50 en '60 tot nieuwe shit op cd of computer. Denk aan blazers uit de souljazz, pianisten van nu, gitaristen van morgen. Ik heb erg veel zin om bezig te zijn met radio, iets wat ik vroeger veel heb gedaan.'

Radio 6 presents - ma t/m vrij van 19.00 tot 21.00 uur met elke dag een andere bijzondere presentator. Maandag: Benjamin Herman (NTR)
Dinsdag: Wilfried de Jong (VPRO)
Woensdag: DJ Maestro (VPRO)
Donderdag: Gerard Ekdom (AVRO)
Vrijdag: Corné Klijn (TROS)

Radio 6
Radio 6 is nu nog zwarter. Met de allerbeste soul- en jazzmuziek en alle gerelateerde genres zoals funk en rhythm & blues. Op Radio 6 hoor je de nieuwste platen, echte klassiekers, en de beste liveconcerten en festivals, van Bimhuis tot North Sea Jazz. Deze publieke zender is in heel Nederland te beluisteren via de kabel, mobiel en radio6.nl.

Voor meer informatie: www.radio6.nl



Ingezonden persbericht