Ingezonden persbericht

PERSBERICHT Renswoude, 27 augustus 2010

Gratis winkelen voor goed doel, diner met Gerard Joling, kroegentocht met Danny de Munk

KRUIDVAT VIERT 35-JARIG BESTAAN EN TRAKTEERT OP 1 MILJOEN* PRIJZEN

Kruidvat is jarig en viert dit samen met haar klanten door te trakteren op één miljoen* fantastische prijzen. Van een VIP-arrangement in hotel Zuiderduin tot een kroegentocht met Danny de Munk of een diner met Gerard Joling. Kruidvat pakt groots uit op haar 35ste verjaardag. Klanten ontvangen bij besteding vanaf 10 euro een kraskaart waarmee zij kans maken op één van de miljoen* prijzen. Bovendien doet Kruidvat 35 keer een minuut gratis winkelen cadeau. Klanten kunnen op www.kruidvat.nl/35jaar zelf een goed doel of persoon nomineren en aangeven waarom juist zij deze minuut gratis winkelen verdienen.

Kruidvat nodigt haar klanten uit om samen haar 35ste verjaardag te vieren. Van 31 augustus tot
25 september krijgen klanten bij besteding vanaf 10 euro een kraskaart, waarmee zij kans maken op een van de maar liefst één miljoen* prijzen. Naast gratis drogisterijproducten is er een aantal hoofdprijzen te winnen. Dit zijn unieke en exclusieve belevenissen voor twee personen. Zo is er een rondvaart door de Amsterdamse grachten te winnen met aansluitend een kroegentocht in de Jordaan met Danny de Munk. Ook maken klanten kans op een boottocht op het IJsselmeer gevolgd door een diner met Gerard Joling. Bovendien krijgen klanten bij aankoop van diverse actieproducten een speciale editie van het populaire maandblad 100%NL Magazine cadeau. Ook luisteraars van de radiozender 100%NL maken in de actieperiode kans op fantastische prijzen, zoals de hoofdprijs van 35 maanden gratis winkelen bij Kruidvat.

Gratis winkelen voor het goede doel
Naast de één miljoen* prijzen geeft Kruidvat ter ere van haar verjaardag 35 keer een minuut gratis winkelen weg. Klanten kunnen op www.kruidvat.nl/35jaar een instelling of persoon nomineren en aangeven waarom juist zij deze fantastische prijs verdienen. Een buurvrouw die al jaren vrijwillig in het buurtcentrum helpt? De lokale voedselbank die geweldig werk doet? Of je moeder die altijd voor iedereen klaar staat? Kruidvat geeft klanten de kans om nu voor hen klaar te staan en te bedanken voor het werk dat zij verrichten. Met deze actie worden mensen en instellingen die het echt verdienen op een hele bijzondere manier bedankt.

35 jaar verrassend en voordelig
Al 35 jaar is Kruidvat niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. De eerste Kruidvat- winkel werd in 1975 geopend in Hilversum. Sinds de oprichting heeft de drogisterijketen een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt en zijn er nu bijna 800 winkels door het hele land. Onder het motto 'Steeds verrassend, altijd voordelig' weet iedereen zijn weg naar Kruidvat te vinden. Voor cosmetica en andere drogisterijartikelen, maar ook voor de grensverleggende aanbiedingen, cd's, speelgoed en de vertrouwde Kruidvat Fotoservice. Dit alles zorgt ervoor dat wekelijks meer dan drie miljoen klanten bij Kruidvat winkelen. Samen met deze klanten wil Kruidvat haar 35ste verjaardag groots vieren. Stap binnen in een van de winkels en vier samen met Kruidvat feest!

* Ter promotie van 65 Kruidvat eigenmerkartikelen

Noot aan de redactie