Gemeente Westvoorne


Rechtstreekse verbinding met raadsvergadering Westvoorne

raad in beeld

(persbericht)

De raadsvergaderingen van de gemeente Westvoorne zijn vanaf 31 augustus 2010 rechtstreeks via deze site te volgen. Door het beperkte aantal zitplaatsen op de publieke tribune was dat niet altijd voor iedereen mogelijk. De gemeenteraadsleden vinden echter dat burgers die raadsvergaderingen zouden willen meemaken dit ook moeten kunnen. Daarom volgen vanaf de eerstvolgende raadsvergadering op 31 augustus 2010 cameraâs iedere spreker tijdens de discussies in de gemeenteraad.

Gedurende de laatste raadsvergadering voor de zomervakantie is er proef gedraaid. Deze proef is geslaagd en daarom is vanaf nu iedere raadsvergadering âliveâ te volgen. Ook zijn de raadsvergaderingen binnen twee dagen na de vergadering te raadplegen via de website, zodat iedereen die dat wenst kennis kan nemen van de onderwerpen die aan de orde zijn geweest.
Zo ontstaat er een digitaal archief inclusief videobeelden van de vergadering op internet. De bezoeker van de gemeentelijke website kan eenvoudig uit het videoverslag filteren wat hij of zij graag (opnieuw) wil bekijken en beluisteren. Iedere spreker kan apart worden aangeklikt. Ook onderwerpen kunnen specifiek worden gefilterd om nog een keer te bekijken.

Wilt u ook de raadsvergadering via de website van de gemeente volgen, klikt op âraad in beeldâ.
Â