Gemeente Voorschoten

over toekomst dobbewijk

Informatieavond op 31 augustus over toekomst Dobbewijk

Op dinsdag 31 augustus organiseert de gemeente
Voorschoten een informatiebijeenkomst over de toekomst van de Dobbewijk. Hiervoor is iedereen uitgenodigd die in de wijk onderneemt, werkt of woont. Bezoekers worden bijgepraat over de stand van zaken. Ook kunnen ze hun stem laten horen over de plannen en de vervolgstappen van visie tot uitvoering.

De gemeente wil de structuur van de Dobbewijk aanpakken en verbeteren. Met het resultaat dat de Dobbewijk zich kan ontwikkelen als een aantrekkelijk gebied voor wonen en werken. De informatieavond vindt plaats op dinsdag 31 augustus in het Cultureel Centrum. Aanvang: 19.30 uur.

Inloopateliers
Op de informatieavond kunnen bezoekers zich inschrijven voor een of meerdere inloopateliers, die komende tijd plaatsvinden. Dit zijn bijeenkomsten waar de gemeente met betrokkenen uit de Dobbewijk gaat brainstormen over verschillende onderdelen van de plannen. Bijvoorbeeld over invulling van de groene buffer tussen de woonstraat en de bedrijven of over specifieke onderdelen van het verkeersplan. De gemeente wil luisteren naar suggesties van direct betrokkenen en gebruik maken van hun ervaringsdeskundigheid.

Als u woont of werkt in de Dobbewijk en uw steentje wilt bijdragen, dan bent u van harte welkom.

Bent u verhinderd op 31 augustus maar wilt u graag deelnemen aan een of meer inloopateliers, dan kunt u zich hiervoor ook inschrijven via dobbewijk@voorschoten.nl.

* 19 augustus 2010