Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 08.45 uur

Utrecht, 31-08-2010

Agressief

SOEST- Op maandagavond werd een jongen omstreeks 23.55 uur aangehouden omdat hij zich agressief had gedragen. Bij het einde van een feest wat werd gehouden op de Ferdinand Huycklaan werd een 16-jarige jongen uit Soest agressief en wilde het terrein niet verlaten. Door beveiligers werd hij de tent uitgezet maar verzette zich hier hevig bij. Door agenten werd hij aangehouden en bleef zich verzetten. Ook in de politieauto bleef de man agressief en bedreigde de agenten. De jongen is ingesloten voor verhoor.

Gevecht

SOEST- Op dinsdagochtend werden twee personen aangehouden omdat zij iemand geslagen hadden. Omstreeks 00.15 uur kreeg de politie de melding dat iemand op de Peter van den Breemerweg geslagen zou zijn. Ter plaatse troffen agenten het slachtoffer aan (geg.onb) en hij vertelde dat hij door twee personen geslagen zou zijn. De politie ging op zoek naar het duo en in de omgeving werden twee personen aangehouden. Hij zijn een 15-jarige jongen uit Soest en een 19-jarige man uit Soest. Beide zijn ingesloten voor verhoor. Het slachtoffer raakte niet gewond maar deed wel aangifte.

Geslagen na opmerking naar vriendin

SOEST- Op dinsdagochtend werd een persoon aangehouden nadat hij iemand had geslagen. Omstreeks 01.00 uur kreeg de politie de melding dat er een vechtpartij had plaatsgevonden aan de Peter van den Breemerweg. Agenten gingen ter plaatse en troffen een 19-jarige man uit Baarn aan. Hij vertelde dat zijn vriendin was geslagen en dat de dader was verdwenen. De man rende vervolgens hard weg en de agent ging achter hem aan en zag vervolgens dat deze man een onbekend gebleven persoon een hard klap op het hoofd gaf. De 19-jarige man werd direct aangehouden.