Thunderbird Resorts Inc.: Aankondiging indiening halfjaarlijks rapport 2010

PANAMA, REPUBLIEK PANAMA--(Marketwire - 27 augustus 2010) - Thunderbird Resorts Inc. ("Thunderbird" of "Groep") (FRANKFURT: 4TR)(EURONEXT: TBIRD) kondigt aan dat het halfjaarlijkse rapport 2010 van de Groep op 27 augustus 2010 is ingediend bij Euronext Amsterdam door NYSE Euronext ("Euronext Amsterdam") en de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten ("AFM"), alsook bij SEDAR in Canada.

Beschikbaarheid document

Exemplaren van het halfjaarlijkse rapport 2010 zijn gratis beschikbaar in het Engels in het bedrijfskantoor van de Groep in Panama en in de kantoren van onze plaatselijke betalingsgemachtigde ING Bank N.V., van Heenvlietlaan 220, 1083 CN Amsterdam, Nederland (tel: +31 20 7979 398, fax: +31 20 7979 607, e-mail: iss.pas@mail.ing.nl) en zijn beschikbaar op de website van de Groep op www.thunderbirdresorts.com. Exemplaren zijn ook beschikbaar bij SEDAR op www.SEDAR.com en bij Euronext Amsterdam op www.euronext.com.

OVER DE GROEP

Wij zijn een internationale leverancier van casino- en horecadiensten van naam en wij richten ons op markten in Centraal- en Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, Oost-Europa en India. Onze missie is om "buitengewone ervaringen voor onze gasten te creëren". Aanvullende informatie over de Groep is verkrijgbaar op de website www.thunderbirdresorts.com.

Waarschuwing: Deze officiële bekendmaking bevat een aantal toekomstgerichte verklaringen in de zin van effectenwetgeving en reglementering van verscheidene internationale, federale en nationale rechtsgebieden. Alle verklaringen, uitgezonderd verklaringen gebaseerd op historische feiten, die hierin zijn opgenomen, inclusief (zonder beperking) verklaringen met betrekking tot mogelijke inkomsten en toekomstige plannen en doelstellingen van de Groep, zijn toekomstgerichte verklaringen die risico's en onzekerheden met zich meebrengen. Er zijn geen garanties dat dergelijke verklaringen accuraat zullen blijken te zijn en feitelijke resultaten kunnen wezenlijk verschillen van verwachte resultaten in dergelijke verklaringen. Belangrijke factoren waardoor feitelijke resultaten wezenlijk kunnen afwijken van toekomstgerichte verklaringen van de Groep zijn onder andere concurrentiedruk, ongunstige wijzigingen in regelgevende structuren en algemene risico's die samenhangen met het bedrijfsleven. Deze worden alle vermeld onder "Risicofactoren" en elders in documenten van de Groep welke regelmatig gedeponeerd worden bij de NYSE Euronext Amsterdam en andere regelgevende autoriteiten.