Yummy Dough, eetbare smulklei, NIEUW op de Nederlandse markt


Eetbare smulklei, de leukste combinatie tussen kleien en bakken

OSS, 20100831 -- Eetbare smulklei, ook wel Yummydough genoemd, is een bakmix die de eigenschappen heeft van klei. Het laat zich dusdanig gemakkelijk verwerken dat met smulklei de leukste figuren te kleien zijn. Nadat de smulklei is afgebakken, kan de creatie bewaard worden ter decoratie of opgegeten worden. Trendy Speelgoed is de eerste die Yummydough in Nederland aanbiedt.

Eetbare smulklei wordt geleverd in een verpakking van 450 gram. Ruim voldoende voor 2 bakbladen vol met vrolijk gekleurde figuurtjes. In deze verpakking: Duidelijke Nederlandstalige instructies, maatspuit, spatel en vier kleuren bakmix. Verder is alleen water nodig om de mix gebruiksklaar te maken.

Met behulp van eigen fantasie, creativiteit en desgewenst de printbare creatie ideeën op de website www.yummydough.nl zijn jong en oud heerlijk actief bezig met deze eetbare smulklei. Ook als deze tijdens de verwerking in de mond verdwijnt kan dit geen kwaad, smulklei bestaat uit voornamelijk natuurlijke ingrediënten.

(De productie vindt plaats bij een van de grootste levensmiddelenproducenten van Duitsland, Ruf, en is uiteraard voorzien van alle kwaliteitseisen voor speelgoed en levensmiddelen.)
In Duitsland is Yummy Dough (bekend onder de naam Essknete) nu bijna twee jaar op de markt en er zijn ca. 1 miljoen verpakkingen verkocht. Het mag een groot succes worden genoemd. Ook in de UK, Spanje, USA en Canada is Yummy Dough een succesvolle nieuwkomer.

Spelen en creëren met eetbare smulklei is leuk voor ouders en kinderen om bijvoorbeeld samen te doen tijdens een regenachtige dag. Ook een leuke activiteit voor tijdens een kinderfeestje.

YummyDough is het meest geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en is verkrijgbaar bij www.trendyspeelgoed.nl voor ¤ 9,95

www.trendyspeelgoed.nl/shop/files/images/verpakking500.jpg