Eerste beta release zoekwoordonderzoek `SEO Effect tool' live


Eerste beta release: zoekwoordonderzoek met Google Analytics

HAARLEM, 20100831 -- `SEO Effect software tools' is live met de eerste modules van een suite van on-line SEO tools (www.seoeffect.com) voor zoekmachine optimalisatie. De tools in deze versie zijn zoekwoordonderzoek en monitoring van zoekwoordprestaties. Een free trial helpt gebruikers de tool te beoordelen. Vanaf $9,- per maand kan een SEO campagne onderhouden worden.

De SEO Effect toolset is internationaal. Het SEO platform stemt het zoekwoordonderzoek af op de taal en land van een website en is ook voor `multi language' websites geschikt. SEO Effect is nu nog alleen in het Engels maar is meertalig voorbereid.

Slimme SEO tools helpen stap voor stap
Het doel van SEO Effect is om websites hoog in Google, Yahoo en Bing te krijgen op zoekwoorden die bijdragen aan de bedrijfsdoelen. De tool is flexibel en past zich aan het kennisniveau van de gebruiker aan. Zo kan de SEO starter, de SEO expert en iedereen daartussen ermee uit de voeten. Een SEO consultant kan bijvoorbeeld een campagne opzetten en een MKB-er laten meekijken en feedback laten geven. Ook kan  -- binnen een groter bedrijf -- een corporate blogger eenvoudig snel zoekwoordonderzoek doen voor een enkele blogpost en een SEO consultant een SEO businesscase maken waarmee wordt voorspeld wat de SEO groeimogelijkheden zijn. En dat alles binnen dezelfde campagne.

Samenwerken in een workflow.
De geplande implementatie van takenmanagement helpt bij SEO teamwerk en uitvoering. Op termijn opent dit de mogelijkheid tot samenwerking met tekstschrijvers, webdesignbureaus en bijvoorbeeld linkbuilders in de tool. Takenmanagement zet aan tot handelen en houdt bij wie wat wanneer gedaan heeft. Doel van het SEO Effect team is de gebruikers te helpen van "weer-een-rapport-met-verbeterpunten" naar een inspirerende lijst met taken gesorteerd volgens maximaal effect.

Andere slimme oplossingen van SEO Effect:

*Zoekwoordonderzoek gekoppeld met Google Analytics: Omdat de zoekwoordtool geïntegreerd is met Google Analytics gegevens kunnen die zoekwoorden gekozen worden die bijvoorbeeld goed converteren naar ingevulde leadformulieren
*Geen monitoring van zoekmachine rankings maar "traffic share" als performance indicator van zoektermen
*De SEO Key Performance Indicator `Traffic share' wordt gemeten voor de gehele keywordset gesegmenteerd naar branded en non-branded keywords

Gratis SEO campagnes, leren van gebruikers
SEO Effect gaat gefaseerd live. Dit betekent dat in deze eerste versie de applicatie nog niet af maar al wel waardevol is. Iedereen kan nu een gratis SEO campagne opzetten en gedurende de eerste Beta fase blijft die "Free trail" extra lang beschikbaar. Het SEO Effect team hoopt zo snel feedback te krijgen om de applicatie verder te kunnen verbeteren. Gebruikers die meer willen kunnen al vanaf $9,- per maand een SEO campagne onderhouden.

Achtergrond SEOEffect
SEO Effect is een product van Screenborn online marketing. SEO Effect is ontworpen door Keesjan Deelstra, schrijver van het Handboek Zoekmachinemarketing dat in zijn 4de druk is.

website:
www.seoeffect.com
Registreer account voor free trial:
https://memberzone.seoeffect.com/register