Halfjaarverslag 2010 gepubliceerd voor Pacific Life Funding, LLC

KAAIMANEILANDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20100831 --

Pacific Life Funding, LLC heeft het halfjaarverslag 2010 op haar website geplaatst op www.PacificLifeFunding.com/SemiAnnualReports.

Dit persbericht is niet bestemd als en vormt geen aanbod, verzoek, stimulans, uitnodiging of verplichting betreffende het kopen, inschrijven op, leveren of verkopen van aandelen van Pacific Life Funding, LLC.

Pacific Life Funding, LLC werd opgericht 1998 als uitgever van schuldpapieren voor schulden met voorrang boven andere schulden onder een U.S. $8.000.000.000 programma. De schuldpapieren zijn verzekerd door financieringsovereenkomsten uitgegeven door Pacific Life Insurance Company. Pacific Life Funding, LLC is geen dochterbedrijf van Pacific Life Insurance Company of een van haar dochterbedriven of aan haar gelieerde bedrijven. Al het uitstaande aandelenkapitaal van Pacific Life Funding LLC wordt in trust gehouden voor liefdadigheidswerk door een niet-gelieerd bedrijf van Pacific Life Insurance Company. Voor de EU Prospectus en transparantierichtlijnen is Nederland de thuislidstaat van Pacific Life Funding, LLC. Bezoek voor meer informatie over Pacific Life Funding, LLC www.PacificLifeFunding.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Pacific Life Funding, LLC
Tennyson Oyler
+1 949-219-3248

Tennyson.Oyler@PacificLife.com