GoodBite introduceert vegetarisch `Vers' Gehakt en een Notenburger


GIESSEN, 20100831 -- GoodBite introduceert momenteel binnen C1000 twee bijzondere producten. Een `Vers' Gehakt en een Notenburger zorgen voor een uitbreiding van het GoodBite vleesvervangers assortiment.

Schouten Europe B.V. uit Giessen heeft met haar consumentenmerk GoodBite sinds 2002 een ruim assortiment aan vleesvervangers op de markt gebracht. In navolging van een heel aantal vegetarische burgers, schnitzels, roerbakproducten, snacks en broodbeleg producten, introduceert GoodBite momenteel twee nieuwe producten. Zowel het GoodBite Vers Gehakt en de GoodBite Notenburger kunnen binnen de markt van vleesvervangers als vernieuwend worden gezien.

GoodBite Vers Gehakt wordt gepresenteerd als vleesgehakt. Consumenten kunnen er zelf gehaktballen, soepballetjes, hamburgers of worstjes van maken. Hiermee speelt GoodBite in op resultaten uit een eigen consumentenonderzoek waaruit blijkt dat veel consumenten die vegetarisch eten, zelf creatief willen zijn met vleesvervangers. Een ander nieuw, en typisch vegetarisch product, is de GoodBite Notenburger. Een burger met een stevige bite waarin diverse nootsoorten zijn verwerkt. GoodBite is de eerste aanbieder van de Notenburger in de Nederlandse supermarkten.

Naast de genoemde producten is ook de GoodBite Feta Schnitzel weer terug in de winkels. Deze schnitzel gevuld met Feta tapenade is door C1000 weer in haar assortiment opgenomen.
De producten van GoodBite zijn in Nederland alleen te verkrijgen bij C1000.