Integratie social media in najaarsrelease van PerfectView CRM Online


VIANEN (UT), 20100831 -- Na de introductie van PerfectView CRM Online in november 2009, is afgelopen weekend de eerste grote najaarsrelease gelanceerd. De social media integratie en het 1 klik concept zijn voor nieuwe en bestaande klanten belangrijke nieuwe features van de Cloud software voor Relatiebeheer & Sales.

100 klanten in de CRM Cloud van PerfectView
De afgelopen maanden hebben ruim 100 kleine en grote organisaties zich aangesloten bij de CRM Cloud van PerfectView. Gezien de omslag in de CRM markt, van traditionele software naar Cloud computing, is de verwachting dat dit aantal klanten in 2010 minimaal nog zal verdubbelen. Onder andere Claranet, CSU, Driscolls of Europe, Gulf Oil, Imtech, LOI, TU Delft en Veilig Verkeer Nederland hebben recent gekozen voor PerfectView CRM Online.

Social media integratie
Uit onderzoek blijkt dat 72% van de internetgebruikers lid is van minstens één sociaal netwerk (bron: InSites Consulting, april 2010). Dit is reden geweest om social media te integreren met PerfectView CRM Online. De gegevens van relaties kunnen worden verrijkt met adressen van LinkedIn, Facebook, een weblog én Twitter. Contactpersonen kunnen via PerfectView worden toegevoegd aan een volglijst van Twitter. Zo is inzichtelijk hoe en op welke manier een relatie sociaal actief is.

1 klik concept
PerfectView CRM Online helpt gebruikers om effectief samen te werken dankzij uitgekiend taakbeheer. Vanaf nu kunnen gebruikers met 1 klik direct de eerstvolgende actie starten, bijvoorbeeld het aanmaken van een activiteit, document of een nieuwe relatie. Taken kunnen tevens eenvoudig worden gedeeld of overgedragen aan collega's. Zo zorgt het 1 klik concept ervoor dat workflow op een laagdrempelige manier beschikbaar komt voor grote én kleine teams.

Over PerfectView CRM Online
PerfectView CRM Online is dé Nederlandse Cloud software voor het succesvol beheren van contacten en relaties. Gebruiksvriendelijk, betaalbaar en zonder implementatiekosten. Door een 30 dagen testaccount aan te vragen via www.perfectview.nl kan een geïnteresseerde binnen enkele minuten CRM in gebruik nemen en uitrollen naar collega's. Na de testperiode kan de aanvrager zich vanaf ¤ 8,30 per gebruiker per maand aansluiten bij de PerfectView CRM Cloud. PerfectView brengt CRM Software op de markt sinds 1984. Kijk voor meer informatie op www.perfectview.nl.