Gemeente Berkelland

milieubox kunt u inleveren bij de chemokar

Inhoud van uw milieubox kunt u inleveren bij de chemokar

Chemokar

De chemokar komt van 31 augustus tot en met 3 september in Borculo en Geesteren. Op de afvalkalender staat wanneer de chemokar bij u in de straat komt. Volgende week zijn de volgende inzamelgebieden aan de beurt. Op de afvalkalender staat bij welk inzamelgebied uw straat of weg hoort.

3 BORCULO west en Hambroek (bebouwde kom)

Dinsdag 31augustus

4 BORCULO oost (bebouwde kom)

Donderdag 2 september

5 GEESTEREN (bebouwde kom)

Vrijdag 3 september

22 BORCULO west (buiengebied)

Vrijdag 3 september

Milieubox vóór 7.30 uur dicht aan weg

De milieubox moet op de inzameldag op eigen terrein zo dicht mogelijk bij de openbare weg staan. Belangrijk is dat het klaar staat zodat de inzameling vlot kan verlopen. De inzameling start om 7.30 uur. KCA kunt u ook twee keer per jaar naar een mobiel brengpunt brengen. Zie voor de data en opstelplaatsen van de mobiele brengpunten het overzicht standplaatsen brengpunten KCA. Het chemisch afval wordt ingezameld door Van Gansewinkel.

Twee keer per jaar inzameling

Twee keer per jaar zamelt de chemokar Klein Chemisch Afval in.

Frituurvet en klein wit- en bruingoed (= alle elektra dat in een boodschappentas past) kunt u ook gratis met de chemokar meegeven. Wilt u weten wat er verder nog onder KCA wordt verstaan, kijk dan op de afvalkalender.

Geen afvalkalender ontvangen?

Deze en andere informatie over de inzameling kunt u terug vinden op de afvalkalender. Mocht u geen afvalkalender hebben ontvangen, dan kunt u deze afhalen bij de Gemeentewinkel in Borculo of bij één van de Servicepunten in Eibergen, Neede of Ruurlo. Is afhalen een probleem, belt u dan met 0545-250 250.

De afvalkalender is ook te vinden via www.gemeenteberkelland.nl