Gemeente Den Haag

'Retour Hollandse Spoor': humor en grote namen


* Laatste wijziging: 27 augustus 2010

Het Nationale Toneel brengt met 'Retour Hollandse Spoor' een muzikale komedie en een persiflage op de vele mislukte of overtrokken integratieprojecten. Hier op de website vindt u een interview met tekstschrijver Gerardjan Rijnders en actrice Victoria Koblenko, maar ook een speciale kortingsactie.

Retour Hollandse Spoor is een realityshow over Den Haag. Herkenbaar en hilarisch. Met een cast fantastische acteurs, waaronder Meral Polat, Antoinette Jelgersma, Michel Sluysmans, Esther Scheldwacht en Victoria Koblenko, met een live band: Meral's Harem en echte Haagse meezingers, in een decor dat u zeker zal aanspreken: speciaal voor deze productie is het Panorama Mesdag nageschilderd!

Victoria Koblenko en Gerardjan Rijnders

Toneelschrijver Gerardjan Rijnders gebruikt het thema realityshow niet voor niets. In ons interview vertelt hij over realityshows, het stuk, Den Haag en integratie. Victoria Koblenko speelt voor het eerst in dit stuk het cliché van de Oost-Europese vrouw. Zij vertelt waarom ze dat eerder niet wilde, en waarom nu wel. Een verhaal over identiteit.
* Lees het interview.

Kortingsactie

Bezoekers van deze website krijgen voor de voorstellingen op 31 augustus, 1 en 2 september, aanvang: 20.30 uur, 10,- korting per twee kaarten (normale prijs 15,- per kaart). Reserveren via 0900-3456789 onder vermelding van HAGENAAR. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en/of kortingen of kortingspassen. Wees er snel bij want op=op!
De acteurs reisden vorige week per historische tram naar het echt Panorama Mesdag (foto Gemeente Den Haag)


* Lees meer op de website van het Nationale Toneel