NCRV

Xperience

Droomstage bij DJ Isis

Dinsdag 31 augustus

19.00 uur, Nederland 3

Hoe zou het zijn als je je talent mag bewijzen bij een topper uit je branche? Als je in de praktijk kunt leren van een expert, die wereldberoemd is in zijn vakgebied? Dat is de grote uitdaging die kandidaten aangaan in het NCRV-programma Xperience. In slechts een paar dagen tijd krijgen drie jongeren verschillende tests; de winnaar mag een droomstage volgen. Aan het eind van elke test worden ze beoordeeld. Wie heeft âhetâ in zich en wie niet?

Deze laatste aflevering van dit seizoen staat geheel in het teken van muziek. Opdrachtgever en Nederlands meest bekende vrouwelijke deejay, DJ Isis, test drie studenten van de opleiding Music Production op hun vaardigheden.

Als eerste krijgen de studenten de opdracht om in korte tijd een muzieknummer te produceren. Daarna brengen de kandidaten hun eigen muziek ten gehore in een club waar het aan de deejays in de dop de taak is om het publiek een perfecte avond te bezorgen. In de derde opdracht moeten de kandidaten de bezoekers van een groot festival wegblazen met het draaien van een set naar eigen keuze. Dit blijkt nog niet gemakkelijk...

De winnaar van deze aflevering mag als droomstage drie maanden lang meelopen met DJ Isis en haar rechterhand zijn op alle festivals en feesten waar zij de komende periode naartoe gaat, in binnen- en buitenland!


Noot voor redacties