Gemeente Haaren


Verbouwing en interne verhuizing in het gemeentehuis

Ingang gemeenthuis

De gemeente Haaren is volop in ontwikkeling.

Er zijn veel nieuwe projecten en initiatieven om er voor te zorgen dat Haaren een mooie en solide toekomst heeft. In het bijzonder streven we naar een betere dienstverlening aan de burgers. Centraal in de dienstverlening van onze gemeente komt de Gemeentewinkel te staan. Hier kunt u terecht met al uw vragen, klachten en suggesties. Een paspoort of rijbewijs, het doorgeven van een verhuizing, een klacht over wegonderhoud, het aanmelden van grofvuil, informatie over een bestemmingsplan, een uittreksel uit het kadaster: voor al deze verzoeken en meer kunt u straks terecht bij de Gemeentewinkel.

Om de Gemeentewinkel mogelijk te maken is er een kleine bouwkundige aanpassing nodig in het gemeentehuis. Er wordt een balie bijgeplaatst en een wachtruimte gecreëerd op de begane grond. Deze verbouwing vindt plaats van 6 tot 10 september.

Om de Gemeentewinkel te bemannen, verhuizen diverse ambtenaren intern van werkplek. Deze verhuizing gebeurt op woensdag 15 september. Het gemeentehuis is die dag wel op de normale tijdstippen geopend. De telefonische bereikbaarheid van ambtenaren kan op deze dag mogelijk minder zijn dan u gewend bent.

Wij vragen uw begrip voor de mogelijke overlast die de verbouwing en verhuizing kunnen veroorzaken. Deze zijn echter noodzakelijk om u nadien beter, sneller en klantvriendelijker te kunnen helpen.