Gemeente Amsterdam stadsdeel Zuid


31 augustus 2010

---

Opening clubhuis ASV Arsenal

30 augustus 2010

Het nieuwe clubhuis van voetbalvereniging ASV Arsenal is klaar! Zaterdag 28 augustus verrichtten Bert van der Rotten (voorzitter Arsenal) en Paul Slettenhaar (stadsdeelvoorzitter Stadsdeel Zuid) de openingshandeling.

De opening van het nieuwe clubhuis was het slotakkoord van de renovatie van het "Voetbaleiland" Sportpark Schinkel. De renovatie heeft vier jaar geduurd. De oude voetbalvelden hebben plaats gemaakt voor twee kunstgrasvelden. Verder is een inloopbaan aangelegd.

foto sportmeisjes (fotograaf Karin Smeding)

Twee winnaars

Op zaterdag 28 augustus om 17.00 uur opent stadsdeelvoorzitter Paul Slettenhaar het nieuwe clubhuis van Voetbalvereniging ASV Arsenal. ASV Arsenal vierde deze mijlpaal zaterdag met een feestelijke dag voor alle leden. Er was muziek, er werd geborreld en natuurlijk veel gevoetbald.

foto Bert van Rotten en Paul Slettenhaar (fotograaf Karin Smeding)

Bert van der Rotten, voorzitter van ASV Arsenal, sprak van "twee grote winnaars: Arsenal en Stadsdeel Zuid". Stadsdeelvoorzitter Paul Slettenhaar is trots op het resultaat: "Ik ben zeer enthousiast over het Voetbaleiland en de manier waarop er meerdere functies op het park samenkomen: voetbalvereniging ASV Arsenal, atletiekvereniging Phanos, buitenschoolse opvang en het is een prachtige locatie voor scholen om buiten te sporten. Het is uniek dat een sportpark zo intensief gebruikt wordt. Dat deze organisaties elkaar ook nog eens versterken, maakt deze locatie echt bijzonder en een voorbeeld voor andere sportlocaties."

Op deze pagina

Twee winnaars

---