Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Auto gestolen bij verkoopafspraak

Bussum, 31-08-2010 o Een 23-jarige Bussumer is maandagavond 30 augustus rond 19.00 uur bestolen van zijn auto.

De Bussumer had samen met een vriend op het station Naarden-Bussum afgesproken voor de eventuele verkoop van zijn auto. Hij had een afspraak met een man die hij via www.marktplaats.nl had leren kennen. Aan de achterzijde van het station ontmoetten zij twee mannen die zich voordeden als de mogelijke kopers. Na een proefrit kwamen de vier terug op de Slochterenlaan. De Bussumer en zijn vriend stapten uit waarop de Bussumer nog iets uit zijn auto wilde pakken. Hij kreeg een duw van de bijrijder waarna de twee mannen met een hoge snelheid wegreden richting de Graaf Wichmanlaan. In de omgeving werd een onderzoek ingesteld, maar de auto werd niet meer aangetroffen. Het gaat om een zwarte Volkswagen Golf gti voorzien van het kenteken 43RNXH.

Signalementen: een blanke man van ongeveer 1.80 meter lang en tussen de 20 en 30 jaar oud. Hij had een dun postuur met een smal gezicht. Hij had blond kort haar naar achteren gekamd. De man droeg een donkere jas met een capuchon met bont. De andere man had een donkere huidskleur, was eveneens ongeveer 1.80 meter lang en tussen de 20 en 30 jaar oud. Hij had een normaal postuur en een rond hoofd. De man had zeer kort donker haar.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of personen die meer weten van deze diefstal. Zij worden verzocht contact op te nemen via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem.