Gemeente Leudal


Nieuws

Uitreiking drie Koninklijke onderscheidingen in Buggenum

Op vrijdag 27 augustus en maandag 30 augustus jl. hebben drie personen uit Buggenum een Koninklijke onderscheiding ontvangen. De heren Lumens, Curvers en Vissers ontvingen de onderscheiding uit handen van locoburgemeester Joerie Minses van de gemeente Leudal voor hun vele verdiensten voor de gemeenschap van Buggenum.

De heren Lumens en Curvers zijn op 27 augustus gedecoreerd, de heer Vissers vanwege zijn vakantie op 30 augustus.

De heer J.J.H. Lumens
De heer Lumens (53) is vanaf 1973 verbonden aan de Stichting Jeugdcontactraad in Buggenum. Vanaf 1977 is hij hiervan de penningmeester. Tevens is hij nauw betrokken bij de organisatie van het Kindervakantiewerk Buggenum. Vanaf 2000 is hij voorzitter van de Stichting Gemeenschapshuis de Roffert in Buggenum. De heer Lumens werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De heer G.J.G. Curvers
De heer Curvers (51) is vanaf 1973 leider en secretaris van het Kindervakantiewerk in Buggenum. Verder is hij al vele jaren secretaris van badmintonclub BC de Roffert en was hij meer dan 20 jaar secretaris van de Stichting Jeugdcontactraad in Buggenum. Daarnaast is de heer Curvers vanaf 1989 lid van de EHBO vereniging afd. Haelen-Buggenum-Nunhem.
De heer Curvers werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De heer H.P.J. Vissers
De heer Vissers (53) is vanaf 1973 verbonden aan de Stichting Jeugdcontactraad Buggenum. Ook was hij meer dan 20 jaar leider en enkele jaren voorzitter van het Kindervakantiewerk in Buggenum. Tevens is hij collectant voor het KWF (kankerbestrijding) en coördineert hij de collecte. De heer Vissers is secretaris van de vereniging Duitse herdershonden, kringgroep Maasland.
De heer Vissers werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Uitreiking KO aan de heren Lumens en Curvers
Vlnr: Dhr. Lumens, locoburgemeester Minses, dhr. Curvers

KO Huub Vissers, 30-08-2010
De uitreiking van de KO aan dhr. Vissers