Gemeente Vlaardingen


Aftrap Vlaardingse UITblinker 2010

31-08-2010 | Op maandag 30 augustus is de aftrap gegeven voor een nieuw seizoen van de Vlaardingse UITblinker. Uit handen van jurylid Corrie Kortleven ontving Mitchell Vreeswijk, eigenaar van Lunch and Lounch Factory YES, het eerste ondernemerspakket. Met deze actie start de aanmeldingsperiode voor de horecaprijs die de gemeenteraad jaarlijks uitreikt.
uitblinker
Mitchell Vreeswijk, eigenaar van Lunch and Lounch Factory YES, ontvangt uit handen van jurylid Corrie Kortleven het eerste ondernemerspakket.

Bedrijven maken kans op De Vlaardingse UITblinker als zij iets extra's voor hun gasten organiseren, zoals speciale of spraakmakende activiteiten of op een andere manier bijdragen aan een bruisend horecaleven in Vlaardingen. Voorwaarden zijn uiteraard dat het bedrijf voldoet aan de veiligheidsvoorschriften en alle vergunningen in orde heeft. Alle Vlaardingse horecabedrijven die langer dan 1 jaar in Vlaardingen actief zijn kunnen meedingen naar de prijs.

Publieksprijs
Naast de juryprijs is er nu ook een publieksprijs in het leven geroepen. De bezoekers van de Vlaardingse horeca kunnen op hun favoriete bedrijf stemmen door middel van het insturen van een antwoordkaart of door te stemmen via het digitale formulier.

De juryleden beoordelen horecabedrijven, hebben overleg met hun adviseurs en komen dan tot een nominatie van 5 bedrijven. Deze nominaties worden bekend gemaakt op maandag 22 november 2010. Uit de 5 genomineerde bedrijven zal de winnaar gekozen worden van de UITblinker 2010. Daarnaast ontvangt het bedrijf dat door de stemmers het vaakst is genoemd de publieksprijs. Welke bedrijven gaan winnen wordt bekend gemaakt op de officiële uitreiking op maandag 24 januari 2011 in Restaurant De Krabbeplas, winnaar van de UITblinker 2009.

Zie ook

Meer informatie


* Vlaardingse UITblinker

Formulieren


* Formulier Vlaardingse UITblinker

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: info@vlaardingen.nl
Tel. (010) 248 4000