Gemeente Kapelle Links

Rommeldam verslaat Quadrianus

De oudste groep kinderen van kindervakantieweek Rommeldam heeft de kwaadaardige Quadrianus verslagen. De kinderen van de B-groep wonnen door het verzamelen van superkrachten, ondanks de pogingen van de slechterik om Rommeldam te dwarsbomen. Bij de A-groep werd een superheldenverkiezing gehouden. De kindervakantieweek van de gemeente Kapelle stond dit jaar in het kader van superhelden. Van 23 tot en met 27 augustus 2010 werden op het oude korfbalveld in Wemeldinge activiteiten georganiseerd rondom dit thema.

Een grote groep vrijwilligers en een nog grotere groep kinderen hebben zich gedurende een week prima vermaakt in Wemeldinge. De kindervakantieweek had af en toe wat last van regen en wind, maar meestal waren de weergoden Rommeldam gunstig gezind. De kinderen van de A- en B-groep hebben meegedaan aan verschillende activiteiten: onder meer een speurtocht, diverse spelletjes en lekker zwemmen in het zwembad. De B-groep heeft prachtige hutten gebouwd. Natuurlijk werd er, zoals ieder jaar, een bazaar gehouden op donderdagavond.

De vrijwilligers van Rommeldam kijken terug op een geslaagde week. Fotoâs zijn binnenkort te bewonderen op de website van Rommeldam: www.rommeldam.org.

Â