Introweken populair 31/08/2010 15:17

Kamernet.nl Den Haag, 31 augustus 2010 - De meeste introweken zijn inmiddels afgelopen, enkelen zijn nog in volle gang. Op de vraag aan studenten of zij deelnemen aan de introweken dit jaar antwoordden ruim zestig procent 'ja'. Veertien procent geeft aan dit jaar geen tijd te hebben, maar volgend jaar wel te gaan. Aan 23 procent van de studenten zijn de introweken gewoonweg niet besteed, voor hen is het niets.

Uit onderzoek van Kamernet.nl is gebleken dat drieënzestig procent van de studenten dit jaar deelneemt aan de introweken. Ruim vijfendertig procent van de studenten vindt de introweken een leuke start van het nieuwe studiejaar. Voor achtentwintig procent is het leren kennen van nieuwe mensen de belangrijkste reden om deel te nemen.

De overige studenten, zevenendertig procent, nemen dit jaar geen deel aan de introweken. Veertien procent heeft geen tijd, maar is zeker van plan volgend jaar wel te gaan. Volgens drieëntwintig procent van de studenten passen de introweken gewoonweg niet bij hen.

697 respondenten





http://blog.kamernet.nl/2010/08/31/Introweken+Populair.aspx


Noot voor de redactie:

Over Kamernet.nl

Kamernet.nl is het online netwerk voor het vinden van een kamer, huisgenoot of huurder waarbij je rechtstreeks contact hebt met je potentiële verhuurder, huurder of huisgenoot.

Nadat Kamernet.nl in 1999 is opgericht door twee studenten die tijdens hun studie een kamer zochten, heeft Kamernet.nl inmiddels ruim 600.000 studenten aan een kamer geholpen. Maandelijks worden er ruim 8.000 nieuwe kamers aangeboden en jaarlijks wordt de website meer dan 9,9 miljoen keer bezocht door bijna 2,8 miljoen unieke bezoekers.

Kamernet.nl is populair doordat deze zeer transparant en eenvoudig werkt. Inschrijven is gratis, het verhuren van een kamer is kosteloos en een kamerzoekende betaalt pas wanneer hij reactietegoed aanschaft om te reageren op een kamer.

Regelmatig doet Kamernet.nl onderzoek onder haar leden om meer inzicht te krijgen in de ontwikkelingen van de kamermarkt. Dit helpt Kamernet.nl bij het optimaliseren van zijn diensten. Op het blog van Kamernet.nl zijn pollresultaten en marktrapporten van de grootste studentensteden van Nederland aanwezig. http://blog.kamernet.nl.


Noot voor de redactie,