Gemeente Onderbanken


Tevredenheidsonderzoek ISD BOL

De Intergemeentelijke Sociale Dienst van de gemeenten Brunssum, Onderbanken en Landgraaf (ISD BOL) laat binnenkort, net zoals in 2008, weer een tevredenheidsonderzoek uitvoeren onder de mensen in die drie gemeenten die een beroep doen op de bijstand.
Â

Naar aanleiding van de resultaten van het onderzoek in 2008 zijn een aantal veranderingen doorgevoerd. ISD BOL wil weten of die veranderingen het gewenste resultaat hebben gehad. Wat vinden de mensen die op dit moment een bijstandsuitkering ontvangen van de manier waarop ISD BOL werkt. Met de antwoorden op deze vragen hoopt ISD BOL beter te kunnen inspelen op de wensen van haar klanten.

Daarom krijgt iedereen die een bijstandsuitkering ontvangt in september een vragenlijst thuisgestuurd. Deelname aan het onderzoek is uiteraard vrijwillig. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt. Om dit te kunnen garanderen wordt het onderzoek uitgevoerd door het externe bureau D&K Onderzoek en Opleiding. ISD BOL hoopt dat veel van hun klanten meedoen aan het onderzoek, want dan pas is het een succes. Bij ISD BOL staan de klant én zijn mening centraal! Â