Sint Franciscus Gasthuis
* Augustus »

* 31 aug 2010

Trainer Feyenoord verrast medewerker Sint Franciscus Gasthuis op laatste werkdag

Vanmorgen, dinsdag 31 augustus 2010, verrasten collegas van P&O adviseur Pierre Pijpers hem met een bezoek van Feyenoord trainer Mario Been. Voetballiefhebber Pierre Pijpers kon dit gebaar zeer waarderen. Tijdens de ontmoeting overhandigde Mario Been een gesigneerd Feyenoord shirt aan Pierre Pijpers. Het shirt is gesigneerd door het voltallig Feyenoord elftal en zal ingelijst bij Pierre Pijpers thuis komen te hangen.

Pierre Pijpers is meer dan 31 jaar werkzaam geweest bij het Sint Franciscus Gasthuis. In deze periode heeft hij veel betekend voor zowel het ziekenhuis als de historische commissie. Het Sint Franciscus Gasthuis is dan ook zeer blij dat Pierre Pijpers betrokken blijft bij de historische commissie van het ziekenhuis.

Pierre Pijpers heeft tijdens het gesprek met Mario Been de invulling van zijn pensioen besproken. Ik heb Mario aangeboden, nu ik transfer vrij ben, iedere laatste twee minuten van de wedstrijd als diepste spits mee te spelen aldus de heer Pijpers. Helaas voor de heer Pijpers heeft Feyenoord momenteel geen plek meer voor deze Feyenoorder in hart en nieren.