Gemeente Aalsmeer

weer begonnen! / Radio Noord-Holland dinsdag rechtstreeks vanaf Raadhuisplein

Radio Noord-Holland dinsdag rechtstreeks vanaf Raadhuisplein

Op dinsdag 31 augustus zendt Radio Noord-Holland rechtstreeks uit vanaf het Raadhuisplein in Aalsmeer. Tijdens het ochtendprogramma besteden Arjan Burggraaf en June Hoogcarspel verschillende reportages aan Aalsmeer en de lokale bijzonderheden.

Ook is er aandacht voor de dinsdagochtendmarkt met het bekende marktsspel waaraan de klanten aan kunnen meedoen. De kraameigenaren wordt gevraagd enkele leuke cadeautjes ter beschikking te stellen. De markttour van Radio Noord-Holland doet verder de Noord-Hollandse gemeentes Den Burg, Wormerveer en Diemen aan.

Verzoekplaat aanvragen

Tijdens `Verzoekplaten.nl' (tussen 13 en 14 uur) kan het marktpubliek rechtstreeks een plaat aanvragen in de kraam waar June Hoogcarspel de platen aan elkaar praat. Enkele Noord-Hollandse artiesten treden dat uur live op.

Marktspel

Tijdens de tour wordt elke dag het marktspel gespeeld. Drie koppels worden met vragen op pad gestuurd. De antwoorden op deze vragen kunnen ze vinden op de markt zelf. Het koppel dat als eerste alle vragen goed heeft, wint een RTV N-H boodschappentas vol met lekkere dingen van de markt.