Gemeente Twenterand

Openbare raadsdebatten 31 augustus 2010

Op dinsdag 31 augustus 2010 debatteren de raadsleden en fractievertegenwoordigers van de gemeenteraad in het gemeentehuis in Vriezenveen. U bent van harte welkom als inspreker, deelnemer of als toehoorder bij deze debatten. De raadsdebatten beginnen om 19.30 uur en worden voorgezeten door de heer M.H. Paters.

Agenda

* Verkeersveiligheid en verkeersproblematiek Oranjestraat en Oranjeschool Vroomshoop

* VNG Resolutie 'Het perspectief van gemeenten'
* Voortgangsrapportage projecten april 2010
* Wijziging van het besluit tot het instellen van een Duurzaamheidslening

* Erfgoedverordening gemeente Twenterand 2010
* Wet stimulering Arbeidsparticipatie

* Bestemmingsplan Buitengebied herz. 2005, part. herz. Vroomshoopseweg nabij nr. 28 Den Ham

* Bestemmingsplan Buitengebied herziening 2005, Hallerhoek 15
* Informatievoorziening

De agenda en de documenten die op de raadsdebatten betrekking hebben, kunt u raadplegen via deze link. Ook liggen de stukken ter inzage in het gemeentehuis.

Inspreken

Als belanghebbende bij een geagendeerd onderwerp kunt u aan het begin van het debat inspreken.U kunt uw opvattingen over het onderwerp uitspreken. Raadsleden kunnen u daar dan vragen over stellen. Wilt u inspreken dan kunt u zich aanmelden tot dinsdag 31 augustus 12.00 uur 's middags.

Deelnemen aan debat

Als inwoner van Twenterand kunt u ook deelnemen aan een debat. Let wel: een debat is uitsluitend bedoeld voor meningsvorming. Er wordt gediscussieerd over de hoofdlijnen, niet over details. Begin- en eindtijd van een debat staan vast en de voorzitter beslist hoe lang iemand het woord krijgt of houdt. Als alle relevante argumenten zijn besproken, wordt het debat afgesloten. Uw woorden en inzichten kunnen dus van groot belang zijn! U kunt zich aanmelden voor deelname aan een debat tot dinsdag 31 augustus 12.00 uur `s middags.

Aanmelden voor inspreken óf deelnemen aan een debat kan telefonisch of per e-mail bij de griffie:telefoonnummer (0546)-840713, (0546)-840712 of via e-mail: griffie@twenterand.nl. Maar ook als u niet wilt inspreken en niet wilt deelnemen aan een debat, bent u van harte uitgenodigd de raadsdebatten bij te wonen. De raadsdebatten zijn openbaar.

Uitzending vergaderingen

De raadsdebatten worden live uitgezonden op Delta TV. Tevens kunnen ze live (of later) gevolgd worden via deze link.