Gemeente Oldebroek


Spreekuur raadscommissies

Het spreekuur raadscommissies is een extra mogelijkheid om iets onder de aandacht van de gemeenteraad te brengen. Het is een aanvulling op de bestaande wegen om in contact te komen met de raad als lokale volksvertegenwoordiging en de fracties van de politieke partijen daarin.

Het eerstvolgende commissiespreekuur is, afhankelijk van het onderwerp, op dinsdag 14 september en donderdag 16 september aanstaande, van 19.00 tot 20.00 uur.

Tijdens het spreekuur kunt u als inwoner(s) van de gemeente - sprekend voor uzelf of namens een groep, vereniging etc. - de fracties gezamenlijk informeren over of aanspreken op zaken, die spelen in de gemeente. Het moet daarbij wel gaan om onderwerpen die het algemeen belang of het belang van een groep, vereniging, etc. raken. Het gaat niet om persoonlijke zaken zoals vergunningaanvragen, bezwaarschriften, etc.

Verder is het commissiespreekuur informatief bedoeld. Het is aan de raadsleden zelf om te beoordelen of en hoe zij naar aanleiding van een gesprek eventueel verdere actie ondernemen.

Als u gebruik wilt maken van het spreekuur, dan moet u zich vooraf aanmelden via e-mail (griffie@oldebroek.nl) of telefoon (0525 638 228).