KRO

Nieuws en humor in De week van Weijers

Uitzenddatum: 03/09/2010

Het KRO-programma De week van Weijers is een actueel programma waarin cabaretier Guido Weijers met zijn scherpe blik het meest opmerkelijke nieuws van de afgelopen week op humoristische wijze bespreekt. De Week van Weijers is een van de pilots in het kader van de week van TV Lab.

In De Week van Weijers raast Guido binnen 25 minuten door de afgelopen nieuwsweek. Centrale vraag: welk nieuwsfeit staat deze week op nummer
1?

Groot en klein nieuws, niets ontgaat Guido. De nieuwsweek komt voorbij in verschillende vormen: een filmpje op locatie, een studio-interview met een gast, een BN'er die vertelt, een spel met het publiek, een mini-conference van Guido, enz.
In dit actuele KRO-programma toont Weijers zijn vele kanten: hij vermaakt, onderzoekt, relativeert, chargeert, ontroert...

TV Lab is een themaweek op Nederland 3 waarin programmamakers de kans krijgen vernieuwende, afwijkende, creatieve programma's en pilots aan het Nederlandse publiek te tonen. De uitzendingen zijn in de week van 30 augustus tot 3 september te zien.

De week van Weijers, vrijdag 3 september om 20.20 (en een herhaling om 23.30) op Nederland 3.

Meer informatie

Voor persvragen/ interviewverzoeken: