Ingezonden persbericht


Persbericht
Datum: 17-08-2010

MADHOUSE & HOUR POWER presents LOVE POWER

Vrijdag 3 september 2010

The more you love yourself , the more you can share with others

Love yourself first, Love life and life will love you.

Love is a knowledge. You are loved, simply because you are the way you are.

De maandelijkse Madhouse die elke eerste vrijdagavond van de maand in PANAMA plaatsvindt is niet meer uit het Amsterdamse nachtleven weg te denken !! De avond is héél hard op weg om de gezelligste, en meest complete vrijdagavond van Nederland te worden. Met regelmatig special editions als de onvergetelijke IT reunie en de LEADERS OF THE NU SKOOL editie, blijft MADHOUSE keer op keer verrassen met een spannende programmering. De éne keer een stapje terug in de tijd (nostalgie is tenslotte ALTIJD leuk.... ;-) ) dan weer inspelen op wat er op DÍT moment plaatsvindt in de dancescene, maar zoals gezegd, altijd weer is er die TOPSFEER!!

Zoals hierboven al aangegeven worden er regelmatig uitstapjes (de zogenaamde special editions) in de vorm van bijvoorbeeld reunies of future sounds avonden gemaakt, en ook aankomende maand is dat weer het geval.

Ladies and gentlemen prepare MADHOUSE & HOUR POWER presents LOVE POWER!!!!!!!!!!

HOUR POWER
Samen met clubs als de iT en Roxy was Hour Power in de jaren negentig één van de toonaangevend in Amsterdam. Van heinde en verre kwamen bezoekers naar de Escape om daar te feesten. Vaak extravagant gekleed omdat ze anders de kans liepen niet binnen te komen. Ook vele nationale en internationale sterren frequenteerden deze clubnacht. In de hoogtijdagen van de house bundelden dj's zoals Jean, Dimitri, Marcello, Erick E, Mark van Dale, Scott Mac, Jurgen, Eric Nouhan en Peran hun krachten met Malayeri om de ultieme party sfeer te creëren. 'Behalve met muziek van de beste dj's verraste Hour Power bezoekers ook met candy girls, sexy danseressen, fruit, champagne en decoratie.

Malayeri besloot vorig jaar zijn concept nieuw leven in te blazen. 'De ooit zo trendsettende uitgaansscene in Amsterdam bloed langzaam dood' volgens de organisator. 'Voor mensen die tien jaar geleden veel uitgingen, is er weinig meer te doen in Amsterdam. Ik wil dat iedereen weer veilig en in stijl kan uitgaan. Naar feesten met dj's die ze van vroeger kennen gecombineerd met nieuw talent. Ik hoop zo de gezelligheid van toen weer terug te brengen.' Dat Hour Power nog steeds staat als een huis, bleek vorig jaar in club Panama. Een jaar geleden werd daar proefgedraaid en de avond was compleet uitverkocht. Het feest was zeer succesvol en iedereen was heel enthousiast. Er waren mensen die elkaar jaren niet hadden gezien, maar ook veel jongeren die ook eens wat anders wilden.' Net zoals de feesten uit de negentiger jaren gaat Hour Power nu ook meer bieden dan een gewone avond uit. Er komen cadeaus, dansers, leuke mensen, maar het belangrijkste is dat die fantastische sfeer weer terugkomt

DJ JEAN pres. MADHOUSE- vrijdag 3 september 2010

Line-up: Arena Hour Power: Jean & Vandy Aanvang: 23:00 uur
Entrance: E 15,-
Presale: E 10 (ex. fee) via www.panama.nl (Paylogic) & Alle Primera shops VIP: For VIPTables: mail info@panama.nl or call +3120-3118686 Dine & Dance: E 35,- p.p. (including a three course menu+ clubticket)