Politie Zeeland


---

1596-2010 Getuigen gezocht van mishandeling, Terneuzen
Donderdag omstreeks 22.00 uur werd in Terneuzen een 21-jarige man uit die plaats mishandeld.
De man werd aan de Verlengde van Steenbergenlaan in een auto getrokken waarin drie donkere mannen met bivakmutsen op zaten. In de auto werd hij mishandeld. Toen de auto aan de Scheepdijk in Terneuzen tot stilstand kwam, wist hij uit de auto te kunnen ontsnappen. De mannen stapten ook uit en er ontstond een gevecht. Uiteindelijk kon de 21-jarige man ontstappen en de politie alarmeren.

De politie is op zoek naar getuigen. Deze kunnen zich melden bij een dichtbijgelegen politiebureau of op het nummer 0900-8844.

1597-2010 Getuigen gezocht mogelijke brandstichting, Westdorpe
Vrijdag omstreeks 04.30 uur werd door een toevallige passant een brandende kledingcontainer aan de Bernhardstraat in Terneuzen ontdekt. De passant reageerde meteen en haalde de container weg van de gevel waar deze tegenaan stond.
Hierdoor werd erger voorkomen. De gealarmeerde brandweer kon daarna al snel het sein brandmeester geven.

De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting en is op zoek naar getuigen. Deze kunnen zich melden bij een nabijgelegen politiebureau of op het nummer 0900-8844.

1598-2010 Inbrekers betrapt en ontkomen, Goes
In een woning aan de Wilsonstraat in Goes werden omstreeks 04.30 uur twee inbrekers betrapt toen de bewoner thuiskwam.
De bewoner wist één van de twee inbrekers nog vast te pakken maar uiteindelijk zijn ze toch ontkomen. Een mobiele telefoon en een onbekend geldbedrag werden weggenomen. De politie maakte nog een zoekslag in de buurt maar trof niets meer aan.