Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe Plantronics M100Ô dual microfoon headset combineert excellent geluid met slim ontwerp

Lichtgewicht bluetooth headset biedt natuurlijk geluid voor dE MULTITASKende GENERATIe

IFA, Berlijn, Duitsland ­ 3 september 2010 - PlantronicsÒ (NYSE:PLT) kondigt vandaag de M100 aan, een lichtgewicht bluetooth headset met geavanceerde technologie die duidelijk en natuurlijk geluid biedt. De M100 combineert dual microfoons, wind-noise reductie en Digital Signal Processing (DSP) voor een betere communicatie-ervaring aan beide zijden van het gesprek. Dit is de eerste headset in een serie van smart headsets die is afgestemd op de groeiende groep smartphone-gebruikers. Hij is verpakt in een nieuw jasje: een milieuvriendelijke verpakking met de nieuwe merkidentiteit.

De Plantronics M100 is zeer eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Hij bevat handige waarschuwingen, voor de resterende spreektijd, een lage batterijstand, mute en de status van de verbinding. iPhone-gebruikers kunnen op hun scherm het batterijniveau monitoren. Bovendien past de M100 automatisch geluidsniveaus aan wanneer men in een rumoerige omgeving komt of die juist verlaat. Hierdoor hebben gebruikers te allen tijde hun handen vrij en kunnen ze zich volledig richten op hun taken. ()

"De headset is een krachtig instrument om de multitaskende generatie te ondersteunen. De M100 blinkt uit in alle facetten die belangrijk zijn voor mensen met een volle agenda en die veel onderweg zijn, inclusief audioprestaties, comfort en gebruik", zegt Stuart Bradshaw, EMEA consumer products manager. "Ontworpen voor de snelle wereld waarin we momenteel leven en gecombineerd met de ervaring van Plantronics op het gebied van geluid, klinkt de M100 natuurlijk en helder, is het gebruik intuïtief en vormt hij de ideale metgezel voor de nieuwste generatie smartphones."

De Plantronics M100 weegt slechts 9 gram en zit uiterst comfortabel, ook bij langdurig gebruik. Hij is beschikbaar in Classic Charcoal en wordt geleverd met:


· Multipoint technologie, waardoor de headset met 2 bluetooth apparaten verbonden kan worden.
· Een batterij die zes uur spreektijd en 10 dagen standby-tijd biedt.
· Handige micro USB-halskoord zodat gebruikers de headset altijd binnen handbereik hebben.
· Zachte gel oordopjes, in drie verschillende groottes en een optionele oorlus voor meerdere draagopties en een perfecte pasvorm.

Prijs en beschikbaarheid

De M100 kost 59,99 euro en is vanaf september beschikbaar.

Over PLANTRONICS

Plantronics is wereldleider in persoonlijke audiocommunicatie voor professionals en consumenten: van Unified Communication-oplossingen tot bluetooth-headsets. Dankzij bijna 50 jaar ervaring in innovatie en klantgerichtheid biedt Plantronics ongeëvenaarde audio-ervaring en kwaliteit. Plantronics wordt gebruikt door elk bedrijf in de Fortune 100 en is de eerste keuze voor luchtverkeersleiding, alarmnummers en de New York Stock Exchange. Kijk voor meer infomatie op: www.plantronics.com