Ingezonden persbericht


Van der Knaap nieuwe Solutions Director G4S Nederland/België

Utrecht, 3 september 2010 - P. (Paul) van der Knaap (43, foto) is per 16 augustus aangetreden als Solutions Director Belgium - Netherlands bij G4S Cash Solutions. Hij wordt primair verantwoordelijk voor de Solutions afdeling van de marktleider op het gebied van waardetransport en cash management, in zowel Nederland als België.

Na een zorgvuldige selectieprocedure heeft G4S in Paul van der Knaap een goede opvolger gevonden voor Marcel Swennenhuis, die per 1 juli jongstleden de functie van Solutions Director neerlegde. Van der Knaap zal onder meer leiding geven aan de verantwoordelijke afdelingen in Nederland en België op het gebied van Sales, Account Management (Retail & Banking), Solutions development, Marketing en Communicatie.

Van der Knaap was voorheen partner bij Atos Consulting N.V. In deze rol was hij verantwoordelijk voor de dienstverlening aan het banken segment en gaf hij leiding aan de sector Payments in Nederland. Van der Knaap was bovendien internationaal verantwoordelijk voor de solution development rond SEPA (Single Euro Payment Area) vanuit Atos Origin.

Gert Askes, directeur van G4S is verheugd over de komst van de nieuwe Solutions Director: "Mede vanwege zijn bedrijfseconomische achtergrond en kennis vanuit financieel management zal van der Knaap een waardevolle bijdrage leveren aan onze organisatie. Met zijn ervaring binnen het segment Banking & Retail is hij als geen ander in staat om het profiel van G4S als total solutions provider verder uit te bouwen".

(einde bericht)

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht