De Koninklijke Belgische Voetbalbond zet commercieel partnership met Konica Minolta verder

03/09/2010 11:17

KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS BELGIUM

Op donderdag 2 september 2010, na een positieve samenwerking van meer dan 10 jaar, hebben de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) en Konica Minolta beslist om hun commercieel partnership verder te zetten voor een periode van 4 jaar.

Begonnen als leverancier van copiers, printers en faxen binnen alle administratieve zetels van de KBVB, is Konica Minolta uitgegroeid tot één van de koplopers op het gebied van document- en printservices; haar multifunctionals behoren tot de meest geavanceerde die er zijn.

Dankzij de nieuwe dienstverlening van Konica Minolta "OPS - Optimized Print Services" die het onderhoud en beheer van multifunctionals nog makkelijker en transparanter maakt, heeft de KBVB zich kunnen aanpassen aan de eisen van de markt en aan de financiële conjunctuur.

Optimized Print Services is een totaalconcept van oplossingen dat consultancy, hardware, software,

implementatie en organisatie combineert. Met OPS kan de KBVB haar document- en afdrukinfrastructuur optimaliseren en de kosten reduceren. De huidige situatie werd geanalyseerd en oplossingen werden op maat uitgewerkt, wat voor meer productiviteit en kostenbeheersing zorgt.

Vandaag gebeurt de productie van de verschillende documenten binnen de eigen drukkerij van de KBVB, uitgerust met production printing toestellen van Konica Minolta.

Voor Konica Minolta is dit partnership ook vol voordelen. Konica Minolta beschouwt sportieve sponsoring als een strategische communicatiepijler. Zo brengt sport waarden over die Konica Minolta nauw aan het hart liggen, zoals beheersing, competitiegeest, teamspirit en performantie.

Met dit positief partnership verzamelt Konica Minolta haar organisatie rond eenzelfde strategie en knoopt het verder hechte relaties aan met klanten en prospecten.

"Met de nieuwe campagne "We are all part of the game" wordt aangetoond dat wij allemaal een cruciaal puzzelstukje zijn om één groot geheel tot succes te kunnen maken. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd om onze samenwerking als commercieel partner van de KBVB te kunnen verderzetten. Wij zijn ervan overtuigd dat de Koninklijke Belgische Voetbalbond en ons nationaal elftal sterke prestaties zullen neerzetten en hopen dat de Rode Duivels zich zullen plaatsen voor het Europees Kampioenschap van 2012 in Polen en Oekraïne", besluit de heer Makimoto, Managing Director bij Konica Minolta Business Solutions Belgium.

Over Konica Minolta

Konica Minolta België is een onderdeel van Konica Minolta Business Technologies Inc, een dynamische en innovatieve wereldspeler op het vlak van multifunctionals, printers en faxen en leider in kleurtechnologie.

De onderneming neemt alle facetten van het printproces voor zijn rekening, van de productie van multifunctionals, printers en faxen en de after-service tot documentbeheer en softwareoplossingen voor zowel kantoor als production printing omgevingen. Het Optimized Print Services concept (OPS), een totaalconcept van oplossingen dat consultancy, hardware, software, implementatie en organisatie combineert, leidt tot de optimalisatie en kostenbeheersing van de document- en afdrukinfrastructuur van een maatschappij.

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met:

Konica Minolta Business Solution Belgium NV/SA

Evelyne de Voghel

Communication Coordinator- Sales & Marketing

Tél.: 02/717.08.64 Fax: 02/717.09.09

evelyne.de.voghel@bs.konicaminolta.be

www.konicaminolta.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel