Ingezonden persbericht


-- Persbericht --

122 deelnemers aan start Nationale Reisquiz 2010

Nijmegen, 3 september 2010 - Afgelopen donderdag is voor het tweede jaar de Nationale Reisquiz van start gegaan. Dit keer strijden 122 deelnemers om de eer en 2 vliegtickets naar Barcelona, aangeboden door World Ticket Center.

De Nationale Reisquiz is een spannende afvalrace met reisgerelateerde vragen, waaraan de leden van Wereldwijzer Reisforums kunnen deelnemen. Inschrijven kon tot en met 31 augustus door op de eerste vraag te reageren. 122 Wereldwijzer leden gaan de strijd aan en testen hun wereldkennis. Elke werkdag wordt een nieuwe vraag gesteld. De deelnemers hebben 24 uur de tijd om de vraag te beantwoorden. Daarna kan iedereen de antwoorden bekijken en wordt er duidelijk wie er door is naar de volgende ronde. Om kans te maken op de 2 vliegtickets naar Barcelona, moet je alle vragen juist beantwoorden en als laatste overblijven in de race. De Nationale Reisquiz loopt tot en met uiterlijk 30 september.

Weet jij de antwoorden op de reisvragen? Test je reiskennis hier: www.nationalereisquiz.nl.

Over Wereldwijzer Reisforums
De website Wereldwijzer Reisforums is een social media website, waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. De website wordt maandelijks door ruim 200.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht en al meer dan 110.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 50 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. QuaMundi Travel Media is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer Reisforums.

-- Einde persbericht --

Noot voor de redactie,