Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 03-09-2010

Politie houdt man aan voor huiselijk geweld

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft vanmorgen in een woning in Bergen op Zoom een 26-jarige man aangehouden voor huiselijk geweld. Zijn 25-jarige ex-vriendin, de bewoonster van het huis deed aangifte.

Tussen het slachtoffer en de verdachte ontstond een woordenwisseling tijdens het bezoek aan de kinderen. De woordenwisseling mondde uit in een conflict waarbij de man zijn ex-vriendin meerdere keren sloeg. Gewaarschuwde agenten zagen een lichte verwonding in het gezicht van de vrouw. De man, die onder invloed van alcohol verkeerde mocht mee naar het bureau. Proces verbaal wordt tegen hem opgemaakt. (Auteur: Desiree Brabers)

Illegale collectant blijkt hardleers

OUD GASTEL - De politie heeft opnieuw een 52-jarige man uit Nijmegen aangehouden voor illegaal collecteren. Agenten troffen hem al
collecterend voor het AIDS FONDS aan op de Weegbree. Eerder, eind augustus werd hij voor hetzelfde feit in Roosendaal opgepakt.

Het geld wat de Nijmegenaar had opgehaald is in beslag genomen. De politie ontving 6 aangiftes van oplichting. De man legde op het bureau een bekennende verklaring af. Hij vertelde op deze manier geld te willen verdienen waarbij hij aangaf dat geld onder valse voorwendselen te verkrijgen strafbaar is. (Auteur: Desiree Brabers)

Laatst gewijzigd 03-09-2010 13:12 | © Regio Midden en West Brabant |