Fusie Revalidatiecentrum Amsterdam en het Jan van Breemen Instituut

03/09/2010 13:19

Reade

Amsterdam, 3 september 2010 - Fusie in Amsterdam.

Met ingang van 1 september 2010 is Reade de nieuwe naam voor de fusie tussen Revalidatiecentrum Amsterdam en het Jan van Breemeninstituut. Hiermee zullen twee gerenommeerde namen op gebied van specialistische revalidatiegeneeskunde en reumatologie geleidelijk aan uit het Amsterdamse straatbeeld verdwijnen.

Jos Buijs, voorzitter Raad van Bestuur: "De krachtenbundeling van mensen en middelen biedt tal van mogelijkheden om de kwaliteit van de revalidatie en reumatologie voor onze cliënten verder te verbeteren en te innoveren. Tevens leidt het samengaan tot een verdere versterking van het wetenschappelijke onderzoek, mede door de intensivering van de samenwerking met het VUmc. Met de slogan - Van mogelijkheden naar maximaal resultaat - zeggen we wat wij willen zijn: een vernieuwende en innovatieve organisatie die specialistische revalidatie en reumatolgie biedt, en ontwikkelt".

De slogan staat tevens voor de basisgedachte van Reade's dienstverlening: Alle behandelingen zijn niet gebaseerd op de beperkingen van de cliënt. Juist de mogelijkheden en de individuele behoeften en wensen neemt Reade als uitgangspunt. Doelstellingen zijn een zo actief mogelijke deelname aan de maatschappij en de best haalbare kwaliteit van leven. "Kortom, Reade betekent zorgwinst voor maatschappij én cliënt", aldus Jos Buijs.





http://www.reade.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,