Politie Groningen

Rogier Benschop (45) uit Hoogezand vermist

Rogier Benschop
Hoogezand, 03-09-2010 o Sinds maandag 23 augustus wordt de 45-jarige Rogier Benschop uit Hoogezand vermist. De man is voor het laatst door zijn vriendin in haar woning aan de Hoofdstraat in Hoogezand gezien. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van Benschop.

De vriendin en politie maken zich zorgen over de gezondheid van Benschop. Vooral omdat Rogier aan manische depressiviteit leidt.

Signalement

Hij voldoet aan het volgende signalement:

Man, ongeveer 1.85 m lang, kort donkerblond/beetje grijzig haar, fel (staalblauwe) blauwe ogen en draagt geen bril of lenzen. Hij is vermoedelijk gekleed in een blauwe of zwarte spijkerbroek, draagt zwarte sportschoenen en een donkerblauw vest met capuchon. Hij heeft normaal gesproken geen baard of snor. De schoenmaat is 44/45. Rogier spreekt met een Rotterdams accent. Hij loopt enigszins moeilijk en mank door een heupafwijking. Verder heeft hij een tatoeage van een panter op de rechter bovenarm.

Tips

Wie heeft Rogier Benschop onlangs gezien? Of wie weet waar hij momenteel verblijft? Mensen kunnen contact opnemen met de politie in Groningen via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).