Ingezonden persbericht


Afscheid en je weemoed weg dansen

Zaterdag 31 juli sluit de Impro tentoonstelling bij Projekt 072. Het is tijd om afscheid te nemen van Carlos de la Silva, Evelijn Martinius, Rutger van der Tas, Piet Hoogeboom, Karina Palosi, Tanya Spaan, Leone van Rijn en Claudia Hesseling. Dank voor de inspiratie, provocatie en consternatie die jullie werk teweeg heeft gebracht.

Op drie september hopen wij de volgende lading talent aan onze muren te hangen.

Ook op deze zaterdag presenteert Spoetnik Orkestar haar nieuwste cd en zal vervolgens spelen tot er niets anders meer bestaat. Spoetnik brengt de Balkan naar Alkmaar en sleurt je mee naar dat bitterzoete moment waar je je alleen maar een weg doorheen kan dansen om er aan de andere kant gesterkt uit te komen. Deze band is als een warme nacht na een te hete dag, een overpeinzing naast het herfstige graf van je oma en de trui van je geliefde als je het koud hebt.

Dj Pjotr Crowfield speelt ook.

En natuurlijk is alles gratis. Kom en vier de zomer met ons!

Zie verder www.myspace.com/spoetnikbeats.

Deuren openen om acht uur, de band start om negen uur.

Projekt 072 is een onafhankelijke organisatie waar culturele evenementen worden georganiseerd en waar aankomende en gevestigde kunstenaars ateliers huren en workshops geven. Er is livemuziek en er zijn doorlopende exposities. Projekt 072 is er voor iedereen en staat open voor jouw ideeën. Voor meer informatie: www.projekt072.nl




Ingezonden persbericht