Katja Schuurman over samenwerking VROUW en haar dochtertje Sammie 31/08/2010 18:01

Telegraaf Media Nederland

Katja Schuurman was vandaag het stralende middelpunt tijdens de onthulling van de speciale NET 5 VROUW, waarmee NET 5 het nieuwe TV seizoen aftrapt. Katja, die voor het eerst na de bevalling in het openbaar optrad: "Het is echt een super mooi nummer geworden, waar zowel NET 5 als VROUW heel trots op kunnen zijn." Vrouwenzender NET 5 en VROUW hebben de handen ineengeslagen met als resultaat een schitterend NET 5-nummer van VROUW Magazine. Deze speciale editie van VROUW verschijnt komend weekend en staat op de VROUW-manier helemaal in het teken van de verschillende programma's van NET 5. Zo lees je het eerste interview van Katja Schuurman na haar zwangerschap, vertellen Nederlandse 'cougars' over hun relatie met een jongere man, staan de actrices uit De co-assistent in een modereportage en gaat VROUW op zoek naar de Nederlandse McDreamy!

Vandaag werd het eerste nummer van deze editie door de hoofdredactrice van VROUW Marieke 't Hart en de zendermanager van NET 5 Alphons Martens overhandigd aan Katja Schuurman. Een videoverslag van deze bijeenkomst is morgen te zien op www.telegraaf.nl/vrouw.

VROUW magazine 36 verschijnt voor de abonnees op vrijdag 3 september bij De Telegraaf en voor de losse verkoop op 4 september.

Over VROUW
VROUW is het platform van de Telegraaf Media Nederland waaronder het weekendmagazine VROUW, de site www.telegraaf.nl/vrouw en de krantenpagina VROUW vallen. VROUW is spraakmakend, nuchter, dichtbij en gaat over het echte leven. VROUW is onderdeel van Telegraaf Media Nederland.

Over Telegraaf Media Nederland
Telegraaf Media Nederland is onderdeel van TMG (Telegraaf Media Groep) en heeft in haar print portfolio o.a. landelijke, regionale en gratis dagbladen, tijdschriften en huis-aan-huisbladen. Online exploiteert Telegraaf Media Nederland meer dan honderd websites, waarvan een belangrijk gedeelte met landelijk, regionaal of lokaal nieuws. Ook heeft Telegraaf Media Nederland activiteiten op het gebied van (video)productie. Telegraaf Media Nederland is het meest complete mediahuis van Nederland, met mediamerken en -platformen die onmisbaar zijn voor consument en adverteerder.

Over NET 5
NET 5 is een jonge zender voor vrouwen en is onderdeel van SBS Broadcasting B.V.





http://www.telegraaf.nl/vrouw