Marjolein Teepen als Scaramouche in We Will Rock You

22/03/2010 11:08

Joop van den Ende Theaterproducties

Marjolein Teepen zal vanaf eind augustus te zien zijn als Scaramouche in de rockmusical We Will Rock You. Naast Marjolein Teepen zal John Vooijs te zien zijn in de rol van Galileo.

De musical, met de grootste hits van QUEEN, gaat op 3 september in première en is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Marjolein Teepen speelde rollen in onder andere de musicals Evita, Man van la Mancha, Joseph And The Amazing Technicolor Dreamcoat, Cats, Tijl Uilenspiegel, Belle En Het Beest, Een Midzomernachtsdroom, De Klokkenluider Van De Notre Dame, Alice In Wonderland en Sweet Charity. In 2003 ontving Marjolein een John Kraaijkamp Musical Award voor Aanstormend Talent voor de rol Katelijne in Tijl Uilenspiegel. Momenteel volgt Marjolein een 1 jarige postgraduate opleiding aan The Mountview Academy of Theatre Arts in Londen.

We Will Rock You vertelt het verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, hun individualiteit en hun liefde voor muziek. De try-outs van deze originele musical van QUEEN beginnen op 21 augustus 2010. We Will Rock You is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.





http://www.musicals.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie/