Ingezonden persbericht


HET NORTH SEA JAZZ FESTIVAL MAAKT DIT JAAR EEN TROPISCH UITSTAPJE NAAR ZONNIG EN SWINGEND CURAÇAO. VRIJDAG 3 SEPTEMBER EN ZATERDAG 4 SEPTEMBER ZAL EEN KEUR AAN WERELDARTIESTEN HET WORLD TRADE CENTER IN PISCADERA BAY OP ZIJN GRONDVESTEN DOEN SCHUDDEN. NIEMAND MINDER DAN JOHN LEGEND, LIONEL RICHIE, SIMPLY RED, SERGIO MENDES, LUIS ENRIQUE, GEORGE BENSON EN RAUL MIDÓN ZULLEN SCHITTEREN OP HET ZONNIGE FESTIVAL. MAAR OOK INDIA, GIOVANCA, MICHEL CAMILO TRIO, RANDAL CORSEN, RICHARD BONA, ROY HARGROVE, GRUPO FANTASMA EN MULATO ZULLEN BEZOEKERS VAN HET FESTIVAL DE AVOND(EN) VAN HUN LEVEN BEZORGEN. VOOR MEER INFORMATIE OVER HET PROGRAMMA EN DE OPTREDENDE ARTIESTEN KIJK OP WWW.CURACAONORTHSEAJAZZ.COM

Het grootste muzikale evenement van het Caribische gebied Niet alleen op de vrijdag en zaterdag maar ook in de week voorafgaand aan het festival zullen op het eiland verschillende concerten plaatsvinden. De aftrap is op maandag 30 augustus met een gratis concert van Salsa koning Alberto Baross op het Brionplein. Donderdag 2 september zal de Grammy Award winnende saxofonist David Sanchez een concert geven op Brakke Put Mei Mei. Genoeg reden om het eiland te verkennen terwijl u geniet van top entertainment op de mooiste locaties.

Meer informatie over de concerten in de week voorafgaand vindt u op www.curacaonorthseajazz.com

Waar moet je zijn
Vrijdag 3 en zaterdag 4 september in het World Trade Center in Piscadera Bay. Het Curaçao North Sea Jazz Festival kent drie podia waar de artiesten gelijktijdig op zullen treden. Uiteraard kun je ook genieten van de high standard catering en serveren we de lekkerste cocktails en overheerlijke gerechten. Wil je weten wie hoe laat op welk podium kunt zien? En waar je even kunt nagenieten van dat laatste top concert? Kijk op de website voor de plattegrond en het blokkenschema!

Beleef het mee!
Koop nu kaarten of boek een arrangementen bij onze exclusieve travelpartner Does Travel en Cadushi Tours.

MessageCode=76KD0ND7027