Ingezonden persbericht


Persbericht

DE INLINE STIG RIJDT VOOR KIKA!
12 augustus 2010

Voor directe plaatsing

anonieme skater zet zich in voor stichting kika

Hij is waarlijk opgestaan! De inline Stig. Wie kijkt er nu niet op vrijdagavond naar Top Gear, het Engelse autoprogramma. Wekelijks vertoont de anonieme coureur - the stig genoemd - zijn kunsten in een auto op een vlieghaven in Engeland. Better than the rest!

Tijdens het grootste skate evenement van Nederland - de Raps24KiKa - zal de Stig, The Inline Stig er ook zijn. Alle ingeschreven teams die 24 uur lang hun kunsten zullen vertonen op inline skates kunnen de onbekende stig voor minimaal E 50,- per ronde inhuren om snellere rondetijden te genereren voor het eigen team. Natuurlijk gaan de opbrengsten per ronde naar KiKa!

De Raps24Kika wordt alweer voor de 7e keer verreden op vrijdag 3- en zaterdag 4 september aanstaande op de asfaltbaan van FlevOnice te Biddinghuizen. De Raps24KiKa is een unieke 24uurs skate-/skeelerwedstrijd in estafettevorm voor iedereen die in teamverband een prestatie wil leveren voor zichzelf, het team en het goede doel. De opbrengsten van de Raps24KiKa worden namelijk geschonken aan Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij).

De opbrengst van de zesde editie van de Raps24KiKa was met ruim E 25.000,- wederom een record (in 2008 was de opbrengst ruim E 18.000,-). Maar uiteraard moet dit record ook dit jaar weer worden overtroffen. Door de aangesloten GoedDoelLoterij én door de komst van de Inline Stig hoopt de organisatie haar doel voor de 2010 editie glansrijk te behalen.




Ingezonden persbericht