Ingezonden persbericht


Persbericht: Muziekprogramma van de Knastercross

eindelijk compleet!

Het heeft heel lang geduurd maar inmiddels is Knastercross er weer in geslaagd om uit de allerlaagste regionen van het B artiestenschnabbelcircuit weer een paar oorverdovend slechte bands te boeken voor de aanstaande cross en muziekfestival op 3, 4 en 5 september in Geulle.(Lb) Zo zullen 'Die Lustige Schlagerfreunde' vrijdagavond het Septemberfest vullen met hun reportoire. Deze 'grand prix' van de Duitstalige volksmuziek zal ondersteund worden door DJ Marco van de 'Shakin DJ's'.

Op zaterdag wordt de feesttent omgedoopt tot een grote saloon en zal de huisband: Tonka een show opvoeren, samen met concertpianist Jesse de Haas. Jesse, die zich normaal alleen begeeft in gezelschap van de 'fine fleure' van de klassieke en Jiddische muziek, zal dit keer dus over zijn muzikale hart moeten strijken om samen met de rockende mannen van Tonka op te treden voor een stel schreeuwende boeren op klompen. De 'Waerknuppele' gaan deze avond aan elkaar auwehoere en we hebben ze expliciet gevraagd om zelf geen enkel nummer te gaan zingen (ook de Knastercross heeft zijn grenzen). Verder zal DJ Kicken de gaten opvullen die geschoten gaan worden in het avondprogramma.

Op zondag gaan we weer Duits rocken met Wahnsinn uit Schinnen. Deze jongens gaan De hoofdtent platspelen direct na de prijsuitreiking. We hebben Wahnsinn geboekt omdat we denken dat het toch niet veel uitmaakt wie er speelt op zondag. Het overgrote deel van de bezoekers heeft dan al zoveel bier achter de kiezen dat ze Gorden niet meer kunnen onderscheiden van Patricia Paay.

Voor meer informatie zie: www.knastercross.nl

Voor informatie over de artiesten:
www.tonka-online.nl
http://wahnsinn.nl/
http://www.schlagerfreunden.nl/
http://www.waerknoppele.nl
http://www.shakindjs.nl/site/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=34 Jesse de Haas: http://www.mejoeches.nl/ en http://www.pbase.com/peterfree/image/57979636

Einde persbericht