Gemeente Middelburg

Â

Feestelijke opening dorpshuis Nieuw- en Sint Joosland

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 september wordt voor de tiende keer het Zomerfeest Nieuwland georganiseerd. Het Zomerfeest staat dit jaar onder andere in het teken van de (her)opening van het vernieuwde dorpshuis van Nieuw- en Sint Joosland.

Op zaterdag 4 september om 10.00 uur heropent burgemeester Schouwenaar het dorpshuis door de nieuwe naam te onthullen. Daarna kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee en een Zeeuwse delicatesse het opgeknapte dorpshuis bewonderen.

Gemeente Middelburg heeft Europese subsidie ontvangen voor de herinrichting van de Veerstraat en het dorpsplein in Nieuw- en Sint Joosland. In 2009 heeft de gemeente, in samenwerking met leden van het âDorp van de Toekomstâ en de bewoners van de Veerstraat een ontwerp van de Veerstraat en het dorpsplein gemaakt. De heropening is het resultaat van de geslaagde samenwerking tussen de gemeente Middelburg en enthousiaste bewoners van Nieuw- en Sint Joosland. Er zullen dit jaar in het kader van de valorisatie (opwaardering) van Nieuw- en Sint Joosland nog vele werkzaamheden volgen: zoals de bestrating, verlichting en beplanting in de Veerstraat.

Â

Gemeente Middelburg | Kanaalweg 3 | 4337 PA Middelburg | 0118 675000