Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 12-08-2010

Televisie
GEWOON JAN SMIT
Uitzending wekelijks vanaf vrijdag 3 september
Nederland 1 - 22.25 uur

GEWOON EEN NIEUW SEIZOEN VAN GEWOON JAN SMIT

Jan Smit zei na het laatste seizoen GEWOON JAN SMIT dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu van teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee dat hij dit toch weer wil laten zien. Alles zal dan ook weer aan bod komen uit het drukke leven van de zanger, behalve zijn privéleven. Hoewel hij zich de komende tijd helemaal moet voorbereiden op zijn vaderschap heeft hij daarbuiten ook nog een volle agenda. Meer dan genoeg om te laten zien in een nieuw en dus vernieuwd seizoen GEWOON JAN SMIT.

In de komende maanden gaat hij zijn tour voorbereiden en daarbij komt toch nog een stukje privéleven om de hoek kijken, want iemand die dicht bij hem staat zal een grote rol in deze tour hebben. Verder treedt Jan op met André Rieu, gaat hij weer een keer 'als vanouds' met Jaap naar een Duitstalige show en zijn er ontmoetingen met André van Duin, Gerard Joling, Beau van Erven Dorens en Pauw en Witteman. En wat natuurlijk altijd blijft: de gezelligheid in Volendam met zijn vrienden Kees Tol en Simon Keizer, zijn zussen Monique en Jenny en de vele optredens in binnen- en buitenland.

In de eerste aflevering blikken Jan en Jaap Buijs terug op alles wat ze tot nu toe samen hebben meegemaakt. Jan wordt al vanaf zijn 16e door de camera's gevolgd dus beelden en herinneringen volgen elkaar op.

Voor meer informatie: www.tros.nl/gewoonjansmit


Ingezonden persbericht