Politie Gelderland-Zuid

Auto over de kop

Kesteren, 03-09-2010 o Donderdagmiddag, rond 17.00 uur, kreeg de politie een melding dat op de N233 van Rhenen naar Kesteren ter hoogte van de verkeerslichten bij de Hoofdstraat een ongeval had plaatsgevonden.

Ter plaatse bleek een personenauto, bestuurd door een 42-jarige automobilist uit Haarlem, ondersteboven te liggen. De auto was op het voorsorteervak in botsing gekomen met een tweede personenauto. Deze werd bestuurd door een 26-jarige man uit Tiel. Beiden raakten bij de aanrijding gewond. De man uit Tiel kon na onderzoek door de ambulancemedewerkers naar huis, de man uit Haarlem is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd maar kon na controle ook naar huis.

De afdeling VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) heeft technisch onderzoek ter plaatse gedaan. Daarvoor is de N233 enige tijd afgesloten geweest. Het ongeval ontstond toen de Haarlemmer komende uit de richting van Rhenen, bij de verkeerslichten plotseling van rijstrook wisselde. De Tielenaar kon hem niet meer ontwijken. Door de aanrijding sloeg de auto van de Haarlemmer over de kop.
(03)

Laatst gewijzigd 03-09-2010 11:03 | © Regio Gelderland-Zuid |